Ενημέρωση & Προσκληση για την 1η Συνεστίαση του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφόρας

Αγαπητές/οι φίλες/οι γεια σας:

Σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά και το 2016 να είναι ο χρόνος της λύσης του πολιτικού μας προβλήματος.

Της απελευθέρωσης και επανένωσης της χωράς και του λαού μας.

Για να μπορέσουμε να καταστήσουμε την Κύπρο πραγματικά Αειφόρο οπού οι πολίτες της θα ζουν ειρηνικά και θα οικοδομούν το μέλλον τους.

Παράγοντα ειρήνης και συνεργασίας στην ταραγμένη  περιοχή μας.

 

Σχετικά με την 1η Συνεστίαση του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφορίας σας ενημερώνουμε με τα ακόλουθα:

  1. Η συνεστίαση θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου 2016 στην ταβέρνα Ασώματος στον Ασώματο Λεμεσού στις 8.00μμ. ( Οι εκδηλώσεις μας έχουν στόχο την αποκέντρωση και ενίσχυση των τοπικών παράγωγων και επιχειρήσεων).
  2. Με την συνεστίαση στοχεύουμε στην γνωριμία , κοινωνικοποίηση και την ψυχαγωγία των μελών και φίλων του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφόρας.
  3. Το Ίδρυμα μας από τον νέο χρόνο θα καθιερώσει τιμητικά βραβεία Αειφορίας για άτομα και οργανισμούς οι οποίοι με το έργο τους συμβάλλουν στην εμπέδωση της  αειφορίας στην Κύπρο.
  4. Στην 1η  μας  συνεστίαση με την ανακοίνωση του θεσμού, θα τιμήσουμε τον Επίτροπο της Κύπρου στην ΕΕ κύριο Χρίστο Στυλιανίδη για την συμβολή του στηνανθρωπιστική βοήθεια και την καταπολέμηση του Έμπολα.
  5. Η Τιμή του εισιτήριου είναι 17.00 Ευρώ μετά φαγητού, ποτού και ζωντανής μουσικής.
  6. Η συνεστίαση έχει στόχο και την οικονομική ενίσχυση του Κυπριακού Ιδρύματος Αειφόρας. Έτσι κυκλοφορεί είδη λαχείο η κλήρωση του όποιου θα γίνει την βραδιά της συνεστίασης.
  7. Σας παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής και για λαχεία μπορείτε να αποτείνεστε στους  Χρίστο Νεοκλέους: 99586685, Δημήτρη Παναγιώτου:99282265 & Κλείτο Παισάνο: 99436712.

Σας στέλλουμε τους Αειφόρους χαιρετισμούς μας.

Με εκτίμηση.

Χρίστος Νεοκλέους.

KIBRIS SÜRDÜREBİLİRLİK ENSTİTÜSÜ

CYPRUS SUSTAINABILITY INSTITUTE